Proč a komu

Pokud máte jakékoliv připomínky, náměty či upozornění na chyby, prosím, napište mi mail či využijte přímo možnost psát komentář na stránkách (lze psát dokonce i anonymně, což je výhoda pro ty z Vás, kdo se chtějí vyjádřit, ale zůstat beze jména - některým tato možnost snad pomůže se zapojit do diskuse, což by jinak třeba veřejně neudělali).
Mgr. Ing. Radek Novotný, předseda samosprávy, 777 083 126, coney@centrum.cz
Texty na těchto stránkách jsou určeny zejména obyvatelům našeho domu, stránky jsou "elektronickou nástěnkou",
neboť nástěnky ve vchodech domu jsou často terčem vandalů.
Obsah všech příspěvků je zasílán automaticky všem členům Výboru samosprávy.
Obsah vybraných příspěvků, které považuji za nejdůležitější (nikoliv však automaticky všech příspěvků),
přeposílám obyvatelům domu, kteří mi sdělil svou mailovou adresu.

neděle 26. září 2010

Plná moc pro schůze

Přátelé,
blíží se nám termín konání členských schůzí, kde se budeme zabývat problematikou rekonstrukce výtahu a opravou střechy, případně spojenou s fotovoltaikou, případně variantou nástavby šikmé střechy. Vzhledem k tomu, že obecně je účast na schůzích nízká a mohlo by dojít k tomu, že nebudeme usnášeníschopní (pro SSV musíme mít nadpoloviční většinu všech hlasů, nikoliv jen přítomných, a počet vlastníků už je významný), prosím ty z vás, kdo vědí, že na schůzi nebudou moct přijít, aby k zastupování na schůzi zmocnili někoho, o kom vědí, že na schůzi bude.
Vzor plné moci je ke stažení na webové adrese http://www.jaknapsat.cz/plna-moc-vzor/
Příkladem vyplněné plné moci může být následující text:
Plná moc

Já, níže podepsaný J m é n o P ř í j m e n í,
narozen 1 2 . m ě s í c 3 4 5 6,
bytem trvale U l i c e 1 2, 3 4 5 6 7 M ě s t o,
číslo OP A B 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0,

tímto zmocňuji

pana Mgr. Ing. Radka Novotného, narozeného 28. února 1971, bytem trvale Strnadova 9, 628 00 Brno Líšeň, číslo OP (doplní zmocněnec – sorry, ale toto nebudu psát do příkladu na web)

ke všem právním úkonům spojeným s účastí na ČSS a SSV domu Strnadova 3+5 / 7+9 / 11.

V Brně dne 1. října 2010

Zmocnitel:

Plnou moc přijímám.
V Brně dne 1. října 2010

Zmocněnec:

Samozřejmně lze text doplnit - specifikovat, pokud máte jasno - text následovně (například když se chci jasně vyjádřit ke střeše, ale na zmocněnci nechám dle vývoje rozhodnutí o výtahu):
…ke všem právním úkonům spojeným s účastí na ČSS a SSV domu Strnadova 3+5 / 7+9 / 11, zejména k hlasování o opravě střechy následovně:
- souhlasím s opravou stávající ploché střechy;
- souhlasím s opravou stávající ploché střechy s využitím fotovoltaické fólie;
- ale nesouhlasím s nástavbou šikmé střechy;




A jak mne správně upozornil pan Levíček:
Člen se zúčastňuje členské schůze samosprávy, jejímž je členem. Člen má právo účastnit se členské schůze samosprávy osobně nebo prostřednictvím svého zástupce. Člen může písemně zmocnit jiného člena družstva nebo jinou osobu, aby jej na členské schůzi zastupovala. Žádný člen však nesmí převzít více než jednu plnou moc. (odstavec 12 článku 59 stanov družstva) Takže ne že budou všichni psát plnou moc na mne, domluvte se se sousedy!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Prezident Klaus je svůj

Prezident Václav Klaus je opět prostě svůj, elegantně vyřešil problém úpravy zákona o solárních elektrárnách:
Dopis prezidenta republiky předsedkyni Poslanecké sněmovny k novele zákona o podpoře výroby elektřiny z obnovitelných zdrojů
...rozhodl jsem se, že zákon, kterým se mění zákon č. 180/2005 Sb., o podpoře výroby elektřiny z obnovitelných zdrojů energie (zákon o podpoře využívání obnovitelných zdrojů), ve znění pozdějších předpisů, přijatý Senátem dne 3. listopadu 2010 a doručený mi dne 4. listopadu 2010, ponechám bez svého podpisu, aniž bych jej však vrátil Poslanecké sněmovně k novému projednání. Tím umožním, aby zákon nabyl účinnosti, aniž bych s jeho zněním vyjádřil souhlas, který bych musel udělat s velkými rozpaky.
Už původní zákon o podpoře výroby elektřiny z obnovitelných zdrojů jsem se rozhodl nepodepsat, protože jak jeho východiska, tak jeho konkrétní podobu považuji za systémově chybné a pro národní hospodářství, daňového poplatníka i spotřebitele energie vysloveně škodlivé...
...vyzývám vládu, aby se touto problematikou znovu zabývala a navrhla takové řešení, které namísto řetězení dalších regulací energetického trhu povede k návratu k tržním cenám, které jsou v zájmu občanů a podle mého přesvědčení i v zájmu zdravé budoucnosti české energetiky a životního prostředí.

Oblíbené příspěvky